Exposities van CCE

Cursistenexpositie van Creatief Collectief Elst goed bezocht

Cursisten van Creatief Collectief Elst oogstten veel waardering voor het werk dat ze afgelopen zondag toonden bij Landerij De Park. Er was dan ook weer veel moois te zien. De expositie werd aan het begin van de middag officieel geopend door Ron van Hoeven. Hij blikte kort terug op de afgelopen twee jaar, maar hij keek ook vooruit. De toekomst voor CCE ziet er mooi uit met enkele nieuwe cursussen in het aanbod. Zo start in mei onder leiding van Nora van Dam de korte cursus ‘Personal Storytelling’. En in september begint Rianne Bakker de cursus ‘Van Klieder tot Kunst’ voor kinderen van 6 tot 9 jaar. Het officiële deel werd afgesloten met het voorlezen van gedichten, die door leden van de Schrijfkring Elst zijn gemaakt bij schilderijen van cursisten van Elieke Starink. Daarna was het tot vijf uur ’s middags een komen en gaan van bezoekers. Het was fijn voor de cursisten om elkaar het gemaakte werk te laten zien en complimenten in ontvangst te nemen. En voor ieder om inspiratie op te doen.

De expositie werd aan het begin van de middag officieel geopend door Ron van Hoeven. Hij blikte kort terug op de afgelopen twee jaar, maar hij keek ook vooruit. De toekomst voor CCE ziet er mooi uit met enkele nieuwe cursussen in het aanbod. Zo start in mei onder leiding van Nora van Dam de korte cursus ‘Personal Storytelling’. En in september begint Rianne Bakker de cursus ‘Van Klieder tot Kunst’ voor kinderen van 6 tot 9 jaar.

Het officiële deel werd afgesloten met het voorlezen van gedichten, die door leden van de Schrijfkring Elst zijn gemaakt bij schilderijen van cursisten van Elieke Starink. Daarna was het tot vijf uur ’s middags een komen en gaan van bezoekers. Het was fijn voor de cursisten om elkaar het gemaakte werk te laten zien en complimenten in ontvangst te nemen. En voor ieder om inspiratie op te doen.

Foto Rinus Baak
Foto Rinus Baak
Foto Rinus Baak
Foto Rinus Baak
Foto Rinus Baak
foto Rinus Baak

Eerdere exposities

AFFICHE Virtuele Expo 2020

Cursistenexpositie 2020

De virtuele cursistenexpositie is te zien vanaf zondag 5 april om 14 uur. De werkstukken zijn gemaakt door cursisten van CCE. De expositie wordt geopend door wethouder Dimitri Horsthuis-Tangelder.
Lees meer

Expositie olieverf schilderijen van Elieke Starink

Natuur en natuurbeleving is het thema van de expositie die tot en met 31 augustus te zien is in De Bibliotheek Elst. In deze expositie wil Elieke Starink haar liefde voor de natuur en haar eigen beleving daarin delen met de toeschouwer.
Lees meer