Kindercursus KUNSTenMAKERs

De eerste cursus van KUNSTenMAKERs is alweer afgerond. Op 5 februari gaat de nieuwe van start. Ook in deze leuke cursus van 8 lessen ontdek je jouw eigen creativiteit.  Je leert niet alleen handigheidjes, maar ook iets over kunst. En je maakt natuurlijk bijzondere werkstukken. Elke 3 lessen werk je weer met andere materialen. Naast werken met papier, karton en verf, gaan we dit keer ook wat met keramiek (boetseren) doen. Verder maken we wat afdrukken en een groot masker. We sluiten de laatste lessen af met een vrij werkstuk.

 

Om te kunnen starten zijn er minimaal 8 deelnemers nodig. Daarom is deze cursus opgezet voor alle leeftijden van schoolgroepen 3 t/m 8 gelijktijdig.  

Bijzonderheid: iedere deelnemer mag eenmalig een introduc√© meenemen voor een proefles in overleg met de docent (kosten 8 euro).           

Voor wie?

Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar die graag zelf iets maken. De docent leert je de technieken en stimuleert je creatief te denken. Vervolgens gebruik je de techniek om te maken wat je maar verzint.                                  

Docent

Wim foto cce

Wim Mecking
telefoon 06 4220 3733

Werk van KUNSTenMAKERS

Wil je nog meer leuke werkstukken zien die tijdens deze cursus gemaakt zijn? Kijk dan hier