Mixed Media

Onder de noemer ‘Mixed Media’, komen diverse creatieve technieken samen in decoraties. Dat kan op verschillende ondergronden, zoals schildersdoek, board of ander plaatmateriaal, een deksel, kistje of schaal. Daarop creëer je naar eigen smaak eenvoudig jouw werkstukken.

In één werkstuk kun je zowel papier, stoffen als allerlei andere materialen of attributen verwerken. En speel je met compositie en vormgeving in een boeiende creatieve ontdekkingstocht.


In deze cursus leer je de basisvaardigheden en de diverse materialen kennen en gebruiken. Na een korte introductie kom je al snel tot eigen creaties. En ontdek en ontwikkel je als vanzelf jouw eigen voorkeuren en creatieve stijl.

 

Thema’s

Dit seizoen werken we met de thema’s ‘expressie van emotie’ en ‘dierbare herinnering’. Bij het laatste thema kun je voor jou dierbare attributen (ter nagedachtenis) verwerken.

Voor wie?

In deze cursus is plaats voor beginners en gevorderden. De lessen zijn in groepsverband, maar sluiten vooral aan bij de individuele ambities, kennis en vaardigheden.

Docent


Wim Mecking
telefoon 06 4220 3733