Over ons

Creatief Collectief Elst (CCE) is een stichting waarin ervaren docenten met vrijwilligers samen werken aan een gevarieerd aanbod van betaalbare creatieve cursussen en workshops in Elst (Gelderland).

Thea de Grood is de voorzitter van Creatief Collectief Elst. Sinds haar aantreden zijn de bestuursfuncties van voorzitter, secretaris en penningmeester allemaal bezet door vrijwilligers. Docenten zijn ook lid van het bestuur en zij doen net als de vrijwilligers hun bestuurstaken onbezoldigd.

Houders van de Gelrepas kunnen bij CCE terecht. Zij kunnen zich jaarlijks voor één cursus inschrijven en betalen daarvoor 50% van de cursusprijs. Bij inschrijving graag een kopie van de Gelrepas toesturen naar info@creatiefcollectiefelst.nl. 

We geven onze cursussen en workshops in het gebouw De Wieken aan de Prinses Irenestraat 49 in Elst. De ingang van onze lokalen is halfweg het voetgangerspaadje dat langs De Wieken richting Kostverloren loopt. Zie je een paadje met gekleurde voetstappen dat leidt naar een deur met ons vrolijke mozaïek naambord erboven, dan weet je dat je goed zit!

In de buurt van de leslokalen is veel parkeerruimte. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Vanaf NS station Elst is het tien minuten lopen naar de leslokalen.