Personal storytelling

Wat is het?
Wil je een mix van vertel- én theaterkunst op een laagdrempelige manier onderzoeken? Sta je open voor ambachtelijk leren vertellen van een persoonlijke ervaring? Lijkt het je een uitdaging om dit voor een intiem publiek te brengen? In een reeks van vijf bijeenkomsten vanaf zaterdagmiddag 14 januari 2023 werken deelnemers aan hun allereigenste vertel-act.


Kleine en grote thema’s
Gaat het om iets kleins of groots? Over thuis, iets op je werk, over jouw smaak of een maatschappelijk thema dat je aandacht heeft? Een persoonlijke mijlpaal, een verhaal over een periode die je afsluiten wilt. Misschien wil je vertellen over je herkomst, wat je in contact met anderen tegenkomt of hoe het voelt om iets te vieren of juist iets verloren te hebben? Alles kan.

Intensieve cursus, kleine groep
Je maakt je een vertelstructuur eigen. Je speelt met betekenis en boodschap. Je zoekt naar kracht, schoonheid en beeldspraken. Je wordt je bewust van je vertelstijl en -vorm door met dramamiddelen te werken. Zonder tekst uit je hoofd te leren breng je je persoonlijke vertel-act. De cursus is intensief (vijf bijeenkomsten à drie uur). Persoonlijke aandacht voor elke deelnemende is belangrijk. Daarom bestaat de groep uit drie tot zes personen.

In januari geen tijd? 4 Maart start de volgende cursus.

Direct inschrijven? Klik op de blauwe knop rechts op de pagina.

Nora van Dam is een ambachtelijk dramadocente (Toneelacademie Maastricht) met veel ervaring in o.a. het voortgezet onderwijs en in de vrije tijdssector. Ze werkt met jong en oud, amateurs en semiprofessionals. Wil je eerst meer weten of kennis met haar maken? App of bel: 06-31907475.

Haar website is www.dramaplaats.nl