Privacy- en cookieverklaring

Onze Stichting Creatief Collectief Elst hecht veel belang aan je privacy. Wij gaan voorzichtig om met het verwerken van je gegevens en geven hiervan een overzicht.

Cookies

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat bij bezoek aan onze website wordt meegestuurd en in het geheugen van je laptop, tablet, telefoon of dergelijke wordt opgeslagen. Wij gebruiken deze cookies om onze website te verbeteren en goed te laten functioneren en te beschermen. De Stichting Creatief Collectief Elst maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Je kunt je internetbrowser zo in stellen dat je geen cookies opslaat op bijvoorbeeld je laptop of tablet. Daarnaast kun je ook alle cookies die eerder zijn opgeslagen, via de instellingen van je browser verwijderen.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Met deze informatie verbeteren wij de werking van onze website. Voor het privacy-beleid en meer informatie over Google Analytics verwijzen wij naar Google Analytics.

Social Media

Op onze website is een koppeling met Facebook gemaakt. Hierdoor wordt gebruik gemaakt van cookies van Facebook, zodat ze je herkennen als je ons wilt volgen. Voor deze cookies verwijzen wij naar de privacy-verklaring van Facebook.

Persoonlijke gegevens

Inschrijfformulier

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend persoonsgegevens die je bij gebruik van onze website rechtstreeks aan ons op geeft. Deze persoonsgegevens zijn:

  • voor- en achternaam
  • geboortedatum
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • adres
  • cursus waaraan je mee wilt doen
  • mail waarin deze gegevens en de cursusprijs via de website naar ons worden verstuurd. Deze gegevens worden doorgestuurd naar de betreffende docent.
Contactformulier

Wij bieden via onze website de mogelijkheid vragen te stellen middels een contactformulier. De persoonsgegevens die je ons daarbij toestuurt, worden bewaard zolang als nodig is voor volledige beantwoording en afhandeling van je vraag.

Nieuwsbrief

Wij versturen nieuwsbrieven. Inschrijven hiervoor kan via onze website. Uitschrijven kan door een mail te sturen naar info@creatiefcollectiefelst.nl. Bij uitschrijven verwijderen wij de gegevens die we van je verkregen om de Nieuwsbrief te ontvangen.

Derden

Wij publiceren jouw persoonsgegevens niet en verstrekken deze ook niet aan derden zonder jouw toestemming. Indien je via een link op onze website een website van een derde opent, geldt daarvoor niet onze privacy-verklaring.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (SSL, Secure Sockets Layer).

Je rechten met betrekking tot je persoonsgegevens

Voor vragen of klachten over ons privacy-beleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen of verwijdering van je persoonsgegevens vragen wij je contact met ons op te nemen. Wil je meer weten over de AVG, of heb je op grond van de privacywetgeving een klacht, dan verwijzen wij naar de Autoriteit Persoonsgegevens

Stichting Creatief Collectief Elst
E-mail: info@creatiefcollectiefelst.nl
Telefoon: 06-1932 4660

Versie 3 2018-12-17