Schilderen olieverf en acryl

In 22 bijeenkomsten verdiepen we ons in het schilderen met acryl en of olieverf. Acrylverf: acrylaat en kleurstof, olieverf: olie en pigmenten, oplosmiddel terpentijn. Ook bestaat er water verdunbare olieverf.

Iedere belangstellende starter of (ver)gevorderde is welkom. Ik stimuleer iedereen om persoonlijk werk te maken, hierop stem ik mijn begeleiding af. Alles wat je maar voor ogen staat om te maken, nemen we samen onder de loep. De beeldelementen bekijken we in samenhang met het schilderij. We werken met allerlei penseelstreken en bouwen met lagen of met een paletmes.

Ben je nu al enthousiast?

Nog fascinerender wordt het wanneer je kleurgevoel en palet ziet samensmelten in je eigen creaties. Bovendien neem je via werkbesprekingen kennis van elkaars werk en ideeën. Dit draagt bij aan een inspirerende en prettige werksfeer! Thema ’s of speciale onderwerpen kunnen in overleg aan bod komen. Zo krijgen interesse, aanleg en ervaring naar mijn mening alle ruimte en kun je je creativiteit helemaal ontplooien. Hoeveel voldoening en resultaat dat geeft, ervaar je bij deelname. Als beeldend kunstenaar en docent beeldend beschik ik over jarenlange ervaring bij diverse centra en in mijn eigen atelier.

 

Extra lessen

Aan het eind van het seizoen is er de mogelijkheid om extra lessen te volgen. Deze extra lessen zijn een ideale manier om kennis te maken met een creatieve techniek, de docent en de werkwijze van de docent. Interesse? Schrijf je dan in via het INSCHRIJFFORMULIER

 

Docent

docent schilderen joost van Moll

Joost van Moll
024 3608 486