Schilderen met acryl- en olieverf / gemengde technieken

Wie beeldend aan de slag wil met traditionele en moderne technieken, zit goed bij deze cursus. Belangstellenden, starters of (ver-)gevorderden zijn van harte welkom. Je werkt je eigen idee, onderwerp of thema uit onder professionele begeleiding (jarenlange les/atelierervaring). Stel hier al je vragen over eigen werk, beeldopbouw, penseelvoering, bouwen met lagen of een paletmes.

Ben je nu al enthousiast?

Nog fascinerender wordt het wanneer je palet en kleurgevoel ziet samenkomen in eigen creaties. Laat je ook verleiden tot het gebruik van verrassende combinaties van materialen en technieken, zoals acryl met olieverf, pastel, aquarel of schilder eens over een reliëf. Samen gaan we genieten van het kijken en praten over elkaars werk. Je steekt daarbij het nodige op over aanpak en stijl en inspireert elkaar gegarandeerd! Er is alle ruimte om je aanleg, interesse en creativiteit volop te ontplooien. Hoeveel voldoening en resultaten dat oplevert, ervaar je bij deelname. Dus alle reden om je nu in te schrijven!

Start

Neem verschillende (beeld-)materialen en ideeën mee, ter plekke volgt advisering.

Kennismaking en extra lessen

Ook kun je een of twee keer meedoen om kennis te maken, de kosten zijn €20 voor 2,5 uur les.

Aan het eind van het seizoen is er de mogelijkheid om extra lessen te volgen. Deze extra lessen zijn een ideale manier om kennis te maken met een creatieve techniek, de docent en de werkwijze van de docent. Gepland van 8 maart t/m 19 april 2023, kosten €120,- voor 6 extra lessen.

Docent

Joost van Moll
024 3608 486