Schilderen olieverf

Kom schilderen met olieverf en vind jouw favoriete manier van schilderen! Ontdek wat je kunt leren over de bijzondere werking van kleuren. Dat is de opzet van deze cursus van 24 lessen. Je kunt naar hartenlust experimenteren en zelf je eigen kleuren mengen met heldere kleuren of pastel tinten.

Je kunt schilderen met penseel en paletmes.

Collage technieken zijn daarbij soms ook verrassend om te gebruiken en die kun je ook met acrylverf combineren in de opzet.

Je krijgt veel individuele begeleiding. Iedereen heeft een eigen aanpak, dat geeft een leuke diversiteit van het werk in de groep.

Dit is een cursus voor beginners en gevorderden, voor ieder die beter wil leren zien wat er aan kleuren en vormen te beleven is. Je hoeft niet te kunnen tekenen om te gaan schilderen.

Materialen

Iedereen gebruikt zijn eigen materialen. Neem zelf je verf en penselen mee en een doek om op te schilderen. Als alles nieuw voor je is, bespreken we de eerste les wat je nodig hebt. 

Extra lessen

Aan het eind van het seizoen is er de mogelijkheid om extra lessen te volgen. Deze extra lessen zijn een ideale manier om kennis te maken met een creatieve techniek, de docent en de werkwijze van de docent.

 

Docent

docent schilderen met olieverf  elieke starink

Elieke Starink
06 4147 6196