Thema-avonden

De meeste van onze thema-avonden gaan over een onderwerp uit de kunsthistorie. Onze docent Marieke van der Heijden verzorgt elk jaar een lezing. De overige lezingen worden verzorgd door wisselende sprekers.

De belangstelling voor deze avonden is steeds vaker groter dan het aantal beschikbare plaatsen. We vragen je daarom in te schijven via het contactformulier. Mocht na inschrijving blijken dat er geen plaats meer vrij is, dan krijg je daarvan bericht en kun je jezelf op een wachtlijst laten zetten. Als er toch een plekje vrij komt, dan laten we je dat weten. En als een lezing onverhoopt niet door gaat, bijvoorbeeld als gevolg van ziekte van de spreker, dan bellen en / of mailen we je.

De avonden organiseren we in onze vrije tijd. Maar we maken kosten voor zaalhuur en de sprekers. We vragen daarom een vrijwillige bijdrage bij het verlaten van de zaal (richtbedrag is € 7 p.p., incl. koffie / thee).

Interesse? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte.

Wij werken mee aan het programma van het Kunst- en CultuurCafé Overbetuwe (KCC). Onze thema-avonden staan ook op de agenda van KCC. Wil je op de hoogte blijven van álle activiteiten van KCC, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via  kunstencultuurcafeoverbetuwe@gmail.com. Of kijk op de website van Art Overbetuwe.

Thema-avonden

Kees van Dongen

25 februari 2022 Inleider: docente kunstgeschiedenis Drs. Inge van Velzen. Tijdens deze lezing maken we kennis met de ontwikkeling van de nog naturali
Lees meer

Viva La Frida!

Verplaatst van 26 november naar 16 en 17 december! De huidige Corona maatregelen gelden voorlopig tot en met 19 december. Daarom moeten wij helaas de
Lees meer