Workshops en extra lessen

Ook voor workshops kun je terecht bij Creatief Collectief Elst. Het is erg leuk om tijdens een dagje uit samen met  je team, familie, buren,  vrienden creatief bezig te zijn.  En het  werkstuk dat je mee naar huis neemt is meteen ook concrete herinnering aan een leuke dag samen. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Docenten van Creatief Collectief Elst organiseren zelf ook workshops. Soms met een thema, zoals schilderen naar model of een Valentijnsworkshop beeldhouwen. Je kunt je daarvoor alleen of samen met anderen inschrijven. Data, onderwerpen, kosten en andere bijzonderheden worden op de pagina nieuws bekend gemaakt en natuurlijk in onze Nieuwsbrief.

Extra lessen

Workshops zijn een ideale manier om kennis te maken met de docent en de werkwijze van de docent. De 2-6 extra lessen die aan het einde van het lesjaar aan de meeste cursussen worden toegevoegd kun je ook beschouwen als een workshop. Niet alle cursisten willen de extra lessen volgen en meestal zijn er wel plaatsen vrij waarvoor je kunt inschrijven. Om welke cursussen, aantal extra lessen, data en kosten het gaat wordt   in onze Nieuwsbrief bekend gemaakt.