Workshops en extra lessen

Ook voor workshops kun je terecht bij Creatief Collectief Elst. Het is erg leuk om tijdens een dagje uit samen met je team, familie, buren of vrienden creatief bezig te zijn. En het werkstuk dat je mee naar huis neemt, is meteen een concrete herinnering aan een leuke dag samen. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Docenten van Creatief Collectief Elst organiseren zelf ook workshops. Soms met een thema, zoals schilderen naar model of een Valentijnsworkshop beeldhouwen.
Je kunt je daarvoor alleen of samen met anderen inschrijven. Data, onderwerpen, kosten en andere bijzonderheden worden hiernaast bekend gemaakt en natuurlijk in onze nieuwsbrief.

Extra lessen

Workshops zijn een ideale manier om kennis te maken met de docent en de werkwijze van de docent. De 2-6 extra lessen die aan het einde van het lesjaar bij de meeste cursussen worden toegevoegd kun je ook beschouwen als een workshop. Niet alle cursisten willen de extra lessen volgen en meestal zijn er wel plaatsen vrij waarvoor je kunt inschrijven.

Inschrijven voor extra lessen kan via het  INSCHRIJFFORMULIER

Wat zeggen deelnemers

Bijzonder om te ervaren hoe snel ik vertrouwd raakte met mensen die ik eerder niet kende.

Ik wist niet dat ik dit kon.

Ik kwam helemaal tot rust. Het was heerlijk om een dag lang niets anders aan mijn hoofd te hebben dan de vorm van een stuk steen.