Workshops

Ook voor workshops kun je terecht bij Creatief Collectief Elst. Het is erg leuk om tijdens een dagje uit samen met je team, familie, buren of vrienden creatief bezig te zijn. En het werkstuk dat je mee naar huis neemt, is meteen een mooie herinnering aan een leuke dag samen. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Docenten van Creatief Collectief Elst organiseren zelf ook workshops. Soms met een thema, zoals schilderen naar model. Je kunt je daarvoor alleen of samen met anderen inschrijven. Data, onderwerpen, kosten en andere bijzonderheden worden hiernaast bekend gemaakt en natuurlijk in onze nieuwsbrief.

Mogelijkheden bespreken

Wat zeggen deelnemers

Bijzonder om te ervaren hoe snel ik vertrouwd raakte met mensen die ik eerder niet kende.

Ik wist niet dat ik dit kon.

Ik kwam helemaal tot rust. Het was heerlijk om een dag lang niets anders aan mijn hoofd te hebben dan de vorm van een stuk steen.