Workshops en extra lessen

Maak in één middag een visje, vogeltje, hartje, herfst- of kerstversiering

Mozaïek visje

Op drie zaterdagmiddagen geeft Annelou Teunissen in de Werkplaats van het CCE een workshop mozaïek. In drie uur maak je een werkstuk in de vorm van een visje, vogeltje of hartje. Vanaf 16 oktober is er ook te kiezen uit een herfst- of kerstversiering. Bijvoorbeeld te gebruiken als sleutelhanger of leuk cadeautje. Je kunt de workshop natuurlijk ook aan iemand cadeau doen!

Belangstelling voor deze gezellige, creatieve middag, compleet met koffie/thee en lekkers? Inschrijven kan via het contactformulier op deze website. Voor meer informatie over de workshop kun je contact opnemen met Annelou Teunissen. (06-46167353 of villa.teun@gmail.com).

docent cce annelou
Annelou Teunissen

Data

– 13 november (thema herfst/kerst)

– 11 december (thema kerst)

Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur

Kosten: €35 per persoon per workshop van 3 uur.


WORKSHOPS ALGEMEEN

Ook voor workshops kun je terecht bij Creatief Collectief Elst. Het is erg leuk om tijdens een dagje uit samen met je team, familie, buren of vrienden creatief bezig te zijn. En het werkstuk dat je mee naar huis neemt, is meteen een mooie herinnering aan een leuke dag samen. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Docenten van Creatief Collectief Elst organiseren zelf ook workshops. Soms met een thema, zoals schilderen naar model. Je kunt je daarvoor alleen of samen met anderen inschrijven. Data, onderwerpen, kosten en andere bijzonderheden worden hiernaast bekend gemaakt en natuurlijk in onze nieuwsbrief.

Extra lessen

Workshops zijn een ideale manier om kennis te maken met de docent en de werkwijze van de docent. De 2-6 extra lessen die aan het einde van het lesjaar bij de meeste cursussen worden toegevoegd kun je ook beschouwen als een workshop. Niet alle cursisten willen de extra lessen volgen en meestal zijn er wel plaatsen vrij waarvoor je kunt inschrijven.

Inschrijven voor extra lessen kan via het  INSCHRIJFFORMULIER

Wat zeggen deelnemers

Bijzonder om te ervaren hoe snel ik vertrouwd raakte met mensen die ik eerder niet kende.

Ik wist niet dat ik dit kon.

Ik kwam helemaal tot rust. Het was heerlijk om een dag lang niets anders aan mijn hoofd te hebben dan de vorm van een stuk steen.

Header text

Header text