Extra lessen

Workshops zijn een ideale manier om kennis te maken met de docent en de werkwijze van de docent. De extra lessen die aan het einde van het lesjaar bij een aantal cursussen worden toegevoegd kun je ook beschouwen als een workshop. Niet alle cursisten willen de extra lessen volgen en meestal zijn er wel plaatsen vrij waarvoor je kunt inschrijven.

Wil je deelnemen aan deze lessen, gebruik dan het inschrijfformulier. Vink geen cursus aan. Maar schrijf bij de opmerkingen dat het gaat om extra lessen en om welke (schilderen / keramiek / beeldhouwen). Bij het bedrag vul je de prijs in van de betreffende extra lessen.

2022

Schilderen met acryl olieverf en gemengde technieken bij Joost van Moll
Woensdag 9.15  – 11.45 uur; 4 lessen; 30 maart, 6 ,13, 20 april; € 78,- 

Keramiek bij Yvonne Halfens
donderdag 19.30 – 22.00 uur; 4 lessen; 21,28 april, 5,12 mei; €76 ,-
vrijdag      10.00 – 12.30 uur; 4 lessen; 22,29 april, 6,13 mei; €76,-

Beeldhouwen bij Els Mathijssen
Donderdag 13.30 – 15.30 uur; 4 lessen, 21,28 april en 5,12 mei, € 52,-

WORKSHOPS ALGEMEEN

Ook voor workshops kun je terecht bij Creatief Collectief Elst. Het is erg leuk om tijdens een dagje uit samen met je team, familie, buren of vrienden creatief bezig te zijn. En het werkstuk dat je mee naar huis neemt, is meteen een mooie herinnering aan een leuke dag samen. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Docenten van Creatief Collectief Elst organiseren zelf ook workshops. Soms met een thema, zoals schilderen naar model. Je kunt je daarvoor alleen of samen met anderen inschrijven. Data, onderwerpen, kosten en andere bijzonderheden worden hiernaast bekend gemaakt en natuurlijk in onze nieuwsbrief.

Mogelijkheden bespreken

Wat zeggen deelnemers

Bijzonder om te ervaren hoe snel ik vertrouwd raakte met mensen die ik eerder niet kende.

Ik wist niet dat ik dit kon.

Ik kwam helemaal tot rust. Het was heerlijk om een dag lang niets anders aan mijn hoofd te hebben dan de vorm van een stuk steen.

Header text