Annemijn Meijerink

start wo. 17 januari 2024
  • Groep A
  • 10 lessen van 2 uur
  • Woensdag 12:30-14:30 uur
  • min 6 - max 12 deelnemers
  • 200,-
Nieuw

Maak je graag foto’s? En zou je graag leren hoe je hier nog meer uit kan halen? Hoe je jouw onderwerpen nog interessanter in beeld brengt? En hoe je op een andere manier naar de werkelijkheid kan kijken? Dan is deze cursus iets voor jou!

We gaan aan de slag met verschillende soorten fotografie. Zoals portret- en productfotografie. Je leert meer over onder andere compositie, kadering en standpunt. En we gaan ook kijken naar de nabewerking van je beelden.


We gaan vooral lekker veel doen! Want door het zelf te ervaren leer je het meest (en dit is natuurlijk ook het leukst!).

Materiaal

Heb je een camera? Super leuk, neem mee! Niet? Geen probleem! Ook met je telefoon kun je tegenwoordig prachtige foto’s maken.
Het leukste is natuurlijk als je de geleerde kennis na de cursus nog vaak kunt toepassen, daarom is het belangrijk dat je leert werken met het materiaal dat jij hebt en vaak gebruikt.

Voor wie?

Fotografie is voor alle leeftijden en deze cursus ook! In principe is dit een beginnerscursus want: we begin en met de basis. Maar ook als je al het een en ander weet van fotografie valt er nog genoeg te ontdekken. De docent kan inspelen op je ervaring.

Annemijn Meijerink

Annemijn Meijerink

Docent Tekenen

t: 06 22 36 07 83
e: annemijn.meijerink@gmail.com

instagram

Annemijn Meijerink is docent beeldende vorming en fotograaf. Met veel enthousiasme deelt zij graag haar kennis over dit vak met je.