Virtuele cursisten expositie 2020

Officiele opening

door Dimitri-Horsthuis-Tangelder, wethouder van cultuur gemeente Overbetuwe

Cursistenexpositie 2020

We nodigen je van harte uit om de werkstukken van cursisten van Creatief Collectief Elst te bekijken. De foto’s volgen elkaar automatisch op. Wil je wat langer stil staan bij een foto, beweeg dan je muis over het plaatje. Je ziet dan ook door wie het werkstuk is gemaakt.

Onder deze voorstelling, vind je er nog een: Schilderen en Schrijven.

 

 

Schilderen en Schrijven

Het is al bijna een jaarlijkse traditie: gedichtjes maken bij schilderijen van cursisten van Elieke Starink.

De leden van de schrijfkring van ForteFit vinden het elke keer weer een leuke uitdaging om in slechts dertig minuten, een kort gedicht te maken bij de schilderijen. Deze worden hiervoor speciaal naar de bibliotheek gebracht. Daar leveren ze de inspiratie voor heel wisselende gedichtjes; soms vol humor, soms vol emotie, maar nooit saai. Een deelnemer zei hierover:

Dichten is schilderen met woorden.

Schilderen is dichten met kleuren.

Hieronder ziet u de schilderijen met enkele gedichten. Deze afbeeldingen volgen elkaar niet automatisch op. Door middel van de punten of de pijlen links en rechts op de afbeelding kun je een volgende of vorige afbeelding bekijken.

Met dank aan de Schrijfkring van ForteFit.

Wil je een reactie achterlaten? Leuk! Plaats je reactie onder alle weergegeven reacties. Wij plaatsen je reactie na goedkeuring. Alvast bedankt!