Beter leren fotograferen

De cursus fotografie (start 17 januari) is voor mensen die graag foto’s maken en willen leren hoe je dit nog beter kunt doen. Verschillende soorten fotografie komen aan bod, zoals portret- en productfotografie. Je leert meer over onder andere compositie, kadering en standpunt. Ook de nabewerking van je beelden komt aan de orde. Je gaat vooral lekker veel doen! Want door zelf te ervaren leer je het meest. Je leert werken met het materiaal dat jij zelf hebt en vaak gebruikt. Heb je een camera? Neem mee! Niet? Geen probleem! Ook met je telefoon kun je tegenwoordig prachtige foto’s maken.

In principe is dit een beginnerscursus want we beginnen met de basis. Maar ook als je al het een en ander weet van fotografie valt er nog genoeg te ontdekken. De docent Annemijn Meijerink speelt in op je ervaring. >> Meer informatie