Cursusjaar start weer in september

Wil je komend seizoen een cursus volgen bij Creatief Collectief Elst (CCE)? Enkele cursussen zijn al vol, dus wacht vooral niet te lang met inschrijven! Dat kan via de website, maar ook tijdens de culturele markt op zondag 10 september bij Theater De KiK in Elst.

In hartje Elst, in twee lokalen van De Wieken aan de Prinses Irenestraat, vind je CCE. Hier kun je terecht voor steeds meer creatieve cursussen. Denk aan Creatief Schrijven, tekenen, schilderen, beeldhouwen, keramiek, aquarel en cursussen voor kinderen en jeugd. Maar ook voor korte cursussen als kunstgeschiedenis, zingen en de nieuwe cursus Kunsttechnieken.

Veel cursisten volgen al vele jaren tot volle tevredenheid de cursussen en hebben zich opnieuw ingeschreven. CCE is daar uiteraard blij mee. Maar bij de nieuwe cursussen en de meeste andere cursussen is voor nieuwe cursisten zeker nog plaats.

Ben je nog niet bekend met CCE maar kriebelt het wel? Neem dan een kijkje op de website creatiefcollectiefelst.nl. Daar vind je ook de contactgegevens van de docenten. Bel of mail ze gerust als je nog vragen hebt.
Of kom zondag 10 september tussen 11 en 17 uur naar onze kramen op het Cultuurplein voor Theater De KiK. En als je daar toch bent, schilder dan ook naar eigen inzicht één van de houten blokjes die we daar hebben liggen. Je blokje wordt onderdeel van een kunstobject dat 24 september tijdens de viering van ons 10 jarig bestaan officieel wordt onthuld door wethouder Horsthuis-Tangelder. Hierover volgt later meer nieuws. Uiteraard ben je daarbij ook van harte welkom.