Cursussen Creatief Schrijven en Zingen

Het is bijna september en dus starten de cursussen bij Creatief Collectief Elst (=CCE) binnenkort weer. Ook zo’n zin in een creatieve cursus? Zo ja, heb je dan wel eens gedacht aan een cursus Creatief Schrijven of Zingen?

Als je graag je gedachten op papier zet, je veel fantasie hebt, en je het leuk vindt om daar woorden aan te geven, dan is de basiscursus Creatief Schrijven vast iets voor jou. Klaske Bakker, zelf schrijfster, verzorgt deze cursus van tien lessen. Zintuiglijk schrijven, het ontwikkelen van een boeiend personage, “show don’t tell “, verschillende perspectieven en nog meer interessante theorie komen aan de orde. In januari ’24 geeft Klaske een vervolgcursus.

Maar misschien houd je meer van zingen? En wil je meer leren over je stem? Dan is de cursus van zes lessen die Kees Boerboom verzorgt, wellicht iets voor jou. Kees is afgestudeerd aan het conservatorium (zang, lichte muziek). Met behulp van pop- en jazznummers worden zangtechnische uitdagingen direct aangepakt. Behandeld worden onder andere: houding, adem, interpretatie, meerstemmigheid en presentatie. 

Samen zingen is leuk én gezond: je ademhaling, je houding én je humeur worden er beter van. Het niveau maakt niet uit, je zingt samen en je leert van elkaar. Het plezier in het zingen staat altijd voorop!

Voor meer info over deze en andere cursussen bij CCE: zie creatiefcollectiefelst.nl