Deze zomer bij CCE: met blote voeten in de verf

Thuis mag (kan) het misschien niet, maar bij het Creatief Collectief Elst gaan we vrolijk aan de slag met karton, textiel, verf, scheerschuim, knikkers, waterballonnen… Gooien, spetteren, kliederen, blazen… en met blote voeten in de verf! Is deze zomeractiviteit iets voor jouw (klein)kind?

Voor het eerst bieden kunstjuffen Rianne & Nikki een zomerprogramma aan: Kinder Kunst-Zomer. Dit is bedoeld voor basisschoolkinderen die geen genoeg krijgen van knutselen, tekenen, schilderen én kliederen – én ook graag willen leren van en óver andere kunstenaars.

Bij Rianne en Nikki mogen de kinderen kliederen, experimenteren, lekker vies worden, uitproberen, foutjes maken, leren en lol maken. En dat met heel veel kleur! Dit doen we binnen en buiten (hopelijk schijnt de zon), maar ook binnen en buiten de lijntjes. De kinderen mogen aan de slag met nieuwe en bekende materialen. En als ze even geen ideeën hebben, staan de juffen klaar om hen te inspireren. In deze zomerweek staat plezier en het creatieve proces voorop. Voor de Kinder Kunst-zomer in week 31 zijn nog plekjes vrij, week 32 is helemaal vol.

Intussen worden ook de lessen voor de kindercursussen alweer voorbereid. In september starten Rianne en Nikki weer met nieuwe groepen Van Klieder tot Kunst (5+; op maandagmiddag) en Kunstklas (9+; op vrijdagmiddag)

Wil je meer informatie over de Kinder Kunst-Zomer of een van de cursussen voor kinderen? Kijk dan op onze website. Ook kun je je (klein)kind dan meteen inschrijven.